Dermelar

Dermelar

Perfecte huid is niet meer onhaalbaar.

Onze huidzorgfilosofie is om het beste te gebruiken dat natuur en wetenschap te bieden hebben. Op basis van onze drie pijlers streven we ernaar om deze werken samen te beschermen, te herstellen en te voorkomen om een perfecte huid te bieden.

Skincare professionals

Bij Dermelar streven we ernaar de gezondheid van de huid te optimaliseren door middel van huidverzorgingsprofessionals. Door een op maat gemaakt thuisregime te combineren met krachtige in-salon procedures, voor gerichte huidverzorgingsoplossingen, resulterend in een gezondere huid met zichtbare verbetering van de onzuiverheden, vermindering van pigmentatie, fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van vroegtijdige veroudering.

Actieve ingrediënten

Onze combinatie van actieve ingrediënten, huidkennis en onderzoek is wat ons onderscheidt van de rest. We hebben tijd en onderzoek geïnvesteerd in de verschillende combinaties van ingrediënten om meerdere huidproblemen te kunnen reduceren.

Huidverzorgingsfilosofie

BESCHERMEN

Om de huid er goed uit te laten zien en goed te laten voelen, is het belangrijk om dagelijkse stappen te nemen die de huidbarrière helpen beschermen. Huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn, in plaats daarvan zou het een tweede natuur moeten zijn. Vroegtijdige bescherming kan vroegtijdige tekenen van veroudering voorkomen zonder de huid te beschermen. Schadelijke blootstelling is bij uitstek. Bescherming voor ons is de eerste regel van huidverzorging.

HERSTELLEN

Een enzymatische scrub die is doordrenkt met AHA-fruitzuren, het verzacht en verheldert de huid terwijl het zijn gelijkmatige kleur herstelt. De triple Action Scrub kan worden gebruikt als gezichtswas, een zachte exfoliator en als masker. Het vermindert zwarte hoofden en verstopte poriën. Het helpt ook om het herstel van de juiste huidbalans te ondersteunen, en helpt de huid om haar natuurlijke afweermechanismen te herwinnen.

VOORKOMEN

Het is steeds moeilijker geworden om de huid te behouden met de exponentiële externe factoren zoals omgevingsfactoren, stressoverbelasting, extreme vervuiling enzovoort. Er is echter ook geen snelle oplossing voor, met beter wetenschappelijk onderzoek en meer actieve ingrediënten kunnen we de effecten van vroegtijdige veroudering drastisch verminderen.

collageen stimulerend

Onmiddellijk resultaat

Meer elastische huid

Stimulatie van de fibrolasten

Goede investering

Wetenschappelijke technologie in ultramoderne laboratoria

Onze formule benadering is eenvoudig, we gebruiken alleen de beste. We gebruiken vooral botanische extracten omdat ze bijdragen aan de werkzaamheid van de formule. Op basis daarvan volgen onze formules een dubbele benadering van zorgvuldig gekozen botanicals gecombineerd met goed presterende actieven en geavanceerde wetenschappelijke technologie.

De toepassing

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Vasomotricidad paradoxical

Paradoxale vaatbeweging

Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese

Cryoforese en baroforese

De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Thermische schok

Thermische schok

Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

De CooLifting producten

De CooLifting-behandeling bestaat uit verschillende soorten behandel ampullen die, samen met de CO2-cartridges, worden aangebracht met het Coolifting-pistool in elke behandeling.

CooLifting Classic

CooLifting Classic anti-aging

Origineel product voor een anti-aging en helderheidseffect. Bevat hyaluronzuur en verstrakkers. Indicaat voor alle huidtypes. Het is ontworpen om gemakkelijk en snel het hele gezicht te behandelen om een algemeen liftend effect te bereiken dat de huid glad maakt en verlicht, met speciale aandacht voor de gebieden die het meest worden gestraft door rimpels, zowel expressie als zwaartekracht: oogcontour, voorhoofd, wenkbrauwen, wangen, …

Bron van aminozuren en eiwitten: bouwstenen van de huid, geven stevigheid
intense vochtbinder, vult lijntjes op
Zorgt voor een microlifting
Herstellend
Anti-aging, verstevigend, anti-rimpel

CoolClear

Voegt een reinigingseffect toe aan de anti-aging en verenigt de huidskleur. Vooral geïndiceerd voor huiden met pigmentafwijkingen. Kojinzuur, glycolzuur en vitamine C zijn toegevoegd aan de originele samenstelling.

Werkt in op melanocyten, remt synthese van melanine
Exfoliërend, vermindert pigmentatie, stimuleert fibroblast
Antioxidant, vermindert pigmentvlekken, stimuleert fibroblast
CooLifting Coolclear
CooLifting Product Coolshine

CoolShine

Ontworpen om helderheid en voeding te bieden aan die jonge huid, en ook een ontspannend aromatherapie en spa-gevoel te bieden. Onder de effectieve ingrediënten vindt u ook plantaardige ingrediënten zoals:
Kombucha, dat de huid verzacht en verfrist.
Honingextract, dat meerdere zuiverende antioxiderende, ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen bevat.
Aloë vera, die de huidskleur en elasticiteit verbetert. Al deze ingrediënten worden perfect aangevuld met een basis van bio-illuminerende peptiden.

intense vochtbinder, vult lijntjes op
Geven de huid een mooie glow, bouwstenen van de huid

CoolCell

Serum ontworpen voor een optimale en krachtige anti-cellulitis behandeling. Effectieve vermindering van cellulitis en de zichtbare effecten ervan. Geformuleerd met 3 speciale actieve ingrediënten met anti-cellulitis eigenschappen (glaucine, cafeïne en carnitine) en aangevuld met natuurlijke extracten die helpen bij het elimineren van gelokaliseerd vet. Het bevat ook een 50 ml Gel Cream die is ontworpen voor het onderhoud van de shockbehandeling. Dankzij de formulering met uitgebalanceerde concentraties bereiken we een optimaal effect voor de daaropvolgende behandeling en het onderhoud thuis in het proces van eliminatie en afvoer van gelokaliseerd vet en vastgehouden vloeistoffen.

Huiverbeterend, vermindert cellulite, ontstekingswerend
Activeert lipolyse
Verhoogt celmetabolisme
CooLifting Produc CoolCell

Resultaten

Voor en na

CooLifting voor en na 01
CooLifting voor en na 02
CooLifting voor en na 03
CooLifting voor en na 04
CooLifting voor en na 05
CooLifting voor en na 06
CooLifting voor en na 07
CooLifting voor en na 08

CooLifing in jouw salon?

Contacteer ons, voor een vrijblijvende kennismaking en een voorstel op maat.

Instagram beauty nieuws

Loading the next set of instagram posts...