DERMEDICS

Dermedics

Dermedics Cosmeceuticals is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in geavanceerde huidverzorgingsproducten. Met een focus op innovatie en resultaten biedt Dermedics hoogwaardige oplossingen voor huidverbetering en anti-aging.

Wat Dermedics onderscheidt, is de unieke combinatie van farmaceutische kwaliteit en cosmetische elegantie. De producten zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten, en bevatten hoogwaardige actieve ingrediënten die doelgericht werken op specifieke huidproblemen.

Het assortiment van Dermedics Cosmeceuticals omvat een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de verschillende behoeften en zorgen van de huid te voldoen. Van anti-aging crèmes en serums tot behandelingen voor hyperpigmentatie, acne en gevoelige huid, Dermedics biedt oplossingen voor elke huidconditie.

Dermedics Skin Care System

Dermedics Cosmeceuticals omvat een breed scala aan producten die zijn ontworpen om aan de verschillende behoeften en zorgen van de huid te voldoen. Van anti-aging crèmes en serums tot behandelingen voor hyperpigmentatie, acne en gevoelige huid, Dermedics biedt oplossingen voor elke huidconditie.

Dermedics producten hebben de mogelijkheid om de huid te genezen op het niveau van dermatologie en esthetische geneeskunde (= cosmeceuticals)

Alle producten zijn gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en bevatten hoog gedoseerde innovatieve actieve ingrediënten.

Sterke punten van Dermedics?

De missie van DERMEDICS® is om de natuurlijke schoonheid van de huid te onthullen door het aanbieden van de meest innovatieve oplossingen die de mogelijkheid bieden om veel voorkomende huidproblemen van mensen van alle leeftijden en etnische achtergrond te verbeteren. De afdeling onderzoek en Ontwikkeling van de cosmetische en medische sector van DERMEDICS® wordt gecreëerd door de artsen, apothekers en biotechnologen welke ondersteund worden door cosmeticaspecialisten van over de hele wereld.

Medische ontwikkeling

Uitgebreid aanbod

Efficiënt resultaat

Airless verpakkingen

Geproduceerd in de EU

Dermedics Skin Care assortiment

Uitgebreid aanbod gericht op de professionele sector (beauty salons, dermatologische salons, artsen), evenals aan cliënten (professionele cosmetica in grote en kleine verpakkingen voor thuiszorg ) zorgt ervoor dat DERMEDICS® bij uitstek past bij de moderne trends van de globale schoonheidsmarkt. Staan toe om een groot aantal behandelingen voor gelaat en lichaam aan te bieden voor elke huidconditie en leeftijd.

CALM SERIES is een lijn die perfect geschikt is voor alle huidtypes en de problemen die voortkomen door een verstoorde huidbarrière die we kunnen herkennen zoals droogte, gevoeligheid, acne, puistjes,roodheden, jeuk. We raden deze lijn ook aan bij esthetische huidverbeterings behandelingen zowel in de cabine als thuisgebruik voor je klant zoals bij Chemische peelings, fruitzuurpeelings , microneedeling, microdermabrasie, derma-planing CALM SERIES zorgt voor een reductie van inflammatie, afkomstig van verschillende oorzaken: esthetische huidverbetering behandelingen zonnebrand, acne, tijdens Roaccutane® ,dehydratatie, fysische schade aan de huidstructuur (bv: na laserbehandelingen, microdermabrasie, chemische peelings, dermaplaning ).

ACNE SERIES is ontwikkeld voor de vette huid die last heeft van acne en onzuiverheden zoals open en gesloten comedonen. Ook focust de lijn zich op het verhelderen van post acne vlekjes.

HYDRA + SERIES heeft als doel intense oxygenatie, hydratatie, remineralisatie, regeneratie, veerkracht en vernieuwing. HYDRA+ is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden en is essentieel voor de dagelijkse huidverzorging. Voorziet de huid van alle bouwstoffen. De lijn bevat zuurstofliposomen, sneeuwalgen, SPA DCX™ en andere fantastische ingrediënten – allemaal om te voorzien in een verbluffend hydraterende heropleving van de huid.

LIFT SERIES is een exclusieve lijn met BTX-like effect (alternatief voor Botulinum Toxine) ontwikkeld om de huid effectief te liften en rimpels zichtbaar te verminderen. Echte resultaten! Bovendien heeft deze lijn een multifunctionele werking tegen huidveroudering: hydrateert, voedt en verbetert de elasticiteit om een zichtbaar gezonder en jonger uitzicht van de huid te bekomen. Deze lijn is ontworpen voor alle huidtypes.

GEN’X SERIES is een lijn die speciaal ontwikkeld werd voor de globale verjonging van huidcellen. GEN’X heractiveert de ontgifting en cellulaire herstelfactoren op het niveau van het DNA en RNA waardoor het een absolute must is voor de dagelijkse huidverzorging.De lijn bevat de meest kostbare en innovatieve cosmetische ingrediënten waaronder: stamcellen, bijengif, coenzyme Q10, peptiden, liposomen en vele anderen. Deze zorgen voor de activatie van een globaal anti-aging proces.

WHITE SERIES is ontwikkeld voor een veilige en intense verheldering van de oneffen, hyper gepigmenteerde huid. Daarbij verbetert deze lijn ook de elasticiteit en stevigheid van de huid zodat deze zal stralen als nooit tevoren!

ECM SERIES is ontwikkeld voor intensieve anti-aging behandelingen die gericht zijn op het terug voller maken van de huid met als doel de kaaklijn te verstevigen en de contouren te liften. ECM stimuleert de elastinesynthese en ondersteunt een goede vezelstructuur hiervan, door te voorzien in belangrijke elementen voor de ondersteuning van de huidvezels. Dankzij deze eigenschappen is de lijn aanbevolen voor het behandelen van huidzones met zichtbaar verlies van structuur. Denk hierbij aan zeer diepe rimpels en een verslapte huid. De unieke samenstelling zorgt ook voor een positief resultaat op het uitzicht van striae en littekens. ECM = extracellulaire matrix. ECM is een netwerk van niet levend weefsel dat steun biedt aan

SLIM SERIES bevat producten die geschikt zijn voor figuur verbeterende behandelingen. Een 4-dimensionele aanpak zorgt voor: activatie van de lipolyse, verbetering van de elasticiteit, verbetering van de microcirculatie en anti-inflammatie.

UV/SPF SERIES is een baanbrekende en geavanceerde know-how in zonbescherming. Niet plakkende en lichte texturen met een breed spectrum bescherming tegen UVA en UVB stralen. Bovendien beschermen de producten tegen alle schadelijke invloeden van de zon zoals foto-oxidatieve
stress. Aanbevolen voor dagelijks gebruik om fotoveroudering een halt toe te roepen. Hoogwaardige verzorging voor de normale tot gemengde huid van alle leeftijden met anti-aging voordelen.

PEEL SERIES is een innovatieve lijn van multifunctionele chemische peelings. De serie is ontwikkeld om aan de behoefte van verschillende huidtypes te voorzien en richt zich op het boosten van de huidcellen en verheldering, verjonging, vermindering van acne en huidimperfecties (post-acne littekens en vlekjes). Deze peelings kunnen toegepast worden bij Fitzpatrick 1-6.

DERMEDICS™ biedt een groot aanbod van contactgels op water-basis voor schoonheidsspecialiste, dokters voor klinische en esthetische behandelingen. Contactgel is een verzorgende gel voor alle soorten behandelingen in de esthetische geneeskunde. Het zorgt voor een goede verbinding tussen elektroden, sondes en de huid. De gel ondersteunt zichtbaar de verjonging van de huid, zodat deze er weer jonger en gezonder uitziet. Aanbevolen voor de huid van alle leeftijden.

MESO serie van DERMEDICS® (serums) is een unieke collectie van professionele cosmeceuticals voor mesotherapie en BB GLOW behandelingen ontworpen voor de meeste en belangrijkste voorkomende huidproblemen, zoals: acne, rosacea, na acne littekens, veroudering- en foto-veroudering, hyperpigmentatie, verkleuring, rimpels, huidverslapping , na zontrauma, eczeem, ontsteking, gebroken haarvaatjes, couperose, overtollig haar (hirsutisme), alopecia, cellulitis, vetophopingen en striae.

MESO serie van DERMEDICS® wordt gemaakt met de meest innovatieve werkzame bestanddelen, zoals: plantaardige stamcellen, peptiden, liposomen, algen, kruidenextracten, mineralen en vitaminen – alles om te zorgen voor veilige, onmiddellijke en langdurige resultaten zonder irritaties.

Geavanceerde technologieën voor productie en speciaal geselecteerde actieve componenten maken dat DERMEDICS® MESO serums in een combinatie met professionele anti-aging behandelingen verbluffende resultaten geeft die zichtbaar zijn na de eerste behandeling !

Mesotherapy Serum

Dermedics staat bekend om zijn hoogwaardige meso serums die de nieuwste innovaties op het gebied van huidverzorging belichamen. De meso serums van Dermedics zijn ontworpen met geavanceerde formules die gericht zijn op het optimaliseren van de gezondheid en uitstraling van de huid.

Deze serums worden zowel topisch aangebracht alsook vaak gebruikt in combinatie met microneedling-technieken, waarbij microperforaties in de huid worden gecreëerd om de opname van actieve ingrediënten te verbeteren. Dermedics heeft een uitgebreid assortiment meso serums, elk geformuleerd om specifieke huidproblemen aan te pakken en de algehele conditie van de huid te verbeteren.

Wat Dermedics onderscheidt, is de nauwkeurige samenstelling van hun serums met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitaminen, peptiden en plantaardige extracten. Deze componenten werken synergetisch om hydratatie te bevorderen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, en de huidtextuur te verbeteren.

Een ander opvallend kenmerk van Dermedics-meso serums is hun vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende huidtypes en behoeften. Of het nu gaat om het verminderen van hyperpigmentatie, het verstevigen van de huid of het revitaliseren van de teint, Dermedics heeft serums ontwikkeld die inspelen op diverse huidproblemen.

Apparatuur van Dermedics

Onze selectie van geavanceerde huidverbeteringsapparatuur is ontworpen om uw klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverjonging, acnebehandeling, en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, kunt u vertrouwen op onze apparatuur om de huid van uw cliënten te laten stralen.

Dermedics Hydrablast™

HYDRABLAST™, de meest geavanceerde spitstechnologie van DERMEDICS® die het vacuümpeelingsysteem combineert met een jetpeelingsysteem en zuurstoffusie. Deze innovatieve machine is volledig ontwikkeld en geassembleerd door DERMEDICS® in de EU.

hydrodermabrasie en infusie machine: De Hydrablast combineert hydrodermabrasie en infusie om de huid diep te reinigen, te exfoliëren en te hydrateren. Met behulp van waterdruk en speciale serums verwijdert de Hydrablast onzuiverheden en dode huidcellen, terwijl tegelijkertijd voedende ingrediënten in de huid worden geïnfuseerd. Dit resulteert in een stralende, gehydrateerde huid met een verbeterde textuur en teint.

In de wereld van huidverzorging en esthetische behandelingen heeft Dermedics een opwindende innovatie geïntroduceerd: de HydraBlast. Deze geavanceerde behandeling is ontworpen om de huid te hydrateren, te vernieuwen en een jeugdige uitstraling te bevorderen. De HydraBlast is een non-invasieve procedure die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om een scala aan huidproblemen aan te pakken.

De HydraBlast maakt gebruik van een gecontroleerde straal van voedzame en hydraterende serums, die diep in de huid worden geïnfuseerd. Dit gebeurt via een speciale handpiece die een zachte en verfrissende werking op de huid heeft. De behandeling is volledig aanpasbaar, zodat de huidverzorgingsspecialist de intensiteit en het type serum kan aanpassen aan de specifieke behoeften van elke individuele cliënt.

Een van de grootste voordelen van de HydraBlast is dat het geschikt is voor alle huidtypes en huidtinten. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en acne. Je kan met alle Meso Serums van Dermedics in de behandeling gebruiken. Daarnaast zorgt de behandeling voor een diepe hydratatie, waardoor de huid er frisser, voller en stralender uitziet.

De procedure is comfortabel en vrijwel pijnloos, zonder de noodzaak van verdoving. Er is ook geen hersteltijd, wat betekent dat cliënten na de behandeling direct hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten.

Het aantal sessies dat nodig is, kan variëren, afhankelijk van de individuele huidconditie en het gewenste resultaat. Over het algemeen zijn er echter al na één behandeling zichtbare verbeteringen merkbaar, terwijl het beste resultaat meestal wordt bereikt na een reeks sessies.

Het is altijd belangrijk om de HydraBlast-behandeling te laten uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde huidverzorgingsspecialist om de veiligheid en doeltreffendheid te waarborgen.

Kortom, de HydraBlast van Dermedics is een opwindende stap voorwaarts in de wereld van huidverzorgingstechnologie. Met zijn vermogen om de huid te hydrateren, te vernieuwen en te verjongen, biedt deze behandeling een veelbelovende oplossing voor diegenen die streven naar een stralende en jeugdige teint.

Dermedics LipoContour™

LipoContour™ is een laser lipolyse behandeling zonder operatie. De kracht van de lasers veroorzaken een chemisch signaal in de vetcellen waardoor opgeslagen triglyceriden als vetzuren en glycerol vrijkomen.
Voordelen van LipoContour™

  • Voor de patiënt: Pijnloze en veilige afslankbehandeling – Hoge tevredenheid.
  • Voor het salon: Goede investering.

3-D Werking

  • Afslanken: vetreductie + omvangreductie.
  • Bodyshaping: Collageen productie vanwege het huidverstrakkend effect.
  • Cellulite reductie: verbetert de huidstructuur – weg met sinaasappelhuis.

De kracht van de wetenschap

DERMEDICS producten en behandelingen zijn gericht op echte resultaten. Deze worden verkregen door onderzoek en ontwikkeling opgedeeld in 2 afdelingen. Afdeling 1 is gericht op de ontwikkeling van cosmeceutische en medische producten in verschillende medische klassen. Afdeling 2 concentreert zich op de technische ontwikkeling van huidverbeteringsapparatuur en de bijbehorende software.

De cosmetische en medische sector

De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de cosmetische en medische sector van DERMEDICS® wordt gecreëerd door de artsen, apothekers en biotechnologen welke ondersteund worden door cosmeticaspecialisten van over de hele wereld. Alle cosmetica zijn gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en bevatten de meest innovatieve actieve ingrediënten.

De huidverbeteringsapparatuur

De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de huidverbeteringsapparatuur van DERMEDICS® wordt beheerd door ingenieurs volledig ervaren in het technisch ontwerpen van de elektronica en software velden. Technologieën van elektronische apparatuur zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie die zichtbaar is na slechts één behandeling. Alle parameters van de behandelingen worden volledig gecontroleerd door intelligente microprocessoren om de hoogste veiligheid voor de cliënt en de professional te garanderen.

Dermedics in jouw salon?

Contacteer ons, voor een vrijblijvende kennismaking en een voorstel op maat.

Instagram beauty nieuws

Loading the next set of instagram posts...