Exclusief distributeur in Benelux van hoogwaardige cosmeticamerken

Wij zijn importeur en exclusief distributeur voor professionals in de Benelux van hoogwaardige:
COSMETICAMERKEN: DERMEDICS, DERMELAR en INCLINIC minerale make-up mét huidverbetering.
APPARATUUR enkel geproduceerd in EUROPA. COOLIFTING, LIPOCONTOUR, HYDRABLAST, ARTLINER, NUXIMIA.
PROAESTHETICS SUPPLEMENTS: hoogwaardige, unieke beautysupplementen met eigen label.

Gericht op gespecialiseerde beautysalons, klinieken en huidverbeteringscentra, zowel voor startende ondernemers als ervaren professionals. We streven ernaar om hen te voorzien van de beste producten, apparatuur en supplementen, zodat ze hun cliënten de hoogste kwaliteit en resultaten kunnen bieden.

Ondersteuning met een persoonlijke aanpak, daarvoor gaan we. Zo staat SkinAesthetics voor stabiliteit en continuïteit. SkinAesthetics biedt ondersteuning van verkoop en marketing. Een optimale service met resultaatgerichte oplossingen. Want jouw succes is ons succes.

Sterke ondersteuning

Ondersteuning met een persoonlijke aanpak, is erop gericht om jou en jouw onderneming te laten groeien.  Onze uitgebreide ondersteuning geeft de klanten de mogelijkheid om zich te concentreren op dat waar ze goed in zijn en wat ze graag doen.

Leerrijke opleidingen

Kennis is macht! We hechten veel waarde aan educatie en training. Daarom bieden we opleidingen aan rond onze merken, producten en apparaten

Marketing

Om een goede marketingstrategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen is het belangrijk om de goede tools te gebruiken. SkinAesthetics biedt interessante en ondersteunende marketingtools en support op het gebied van sales, marketing, educatie!

Waarom werken met Pro SkinAesthetics?

Meer dan 15 jaar expertise in de schoonheidsindustrie maakt SkinAesthetics tot uw ideale partner.
Als distributeur richten we ons op producten en apparatuur van de hoogste kwaliteit, die medische kwalificaties hebben en gericht zijn op huidverbetering.

Ontdek onze producten!

Onze merken in jouw salon?

Contacteer ons, voor een vrijblijvende kennismaking en een voorstel op maat.

Instagram beauty nieuws

Loading the next set of instagram posts...